Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur dan gerust een bericht naar info@blijebuikrecepten.nl.

Samenwerken

Wil je graag samenwerken? Ik sta altijd open voor zakelijke voorstellen, zoals een productreview, winactie of receptontwikkeling. Maar ook andere samenwerkingen zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op via: info@blijebuikrecepten.nl. Wil je graag producten toesturen? Vraag dan via e-mail het postadres.

Informatie over de foodblog en mij

Met mijn foodblog Blije Buik Recepten richt ik mij op mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom, coeliakie, glutensensitiviteit en/of een lactose-intolerantie. Zelf heb ik al jaren het Prikkelbare Darm Syndroom en volg ik al enige tijd het FODMAP dieet. Bij dit dieet eet je ook grotendeels lactosevrij en glutenvrij. Ik ben hierdoor eigenlijk een soort ervaringsdeskundige geworden. Daarnaast heb ik opleidingen en werk gedaan dat altijd affiniteit had met voeding en gezondheid. Omdat ik denk dat ik hierdoor mensen goed kan helpen, wil ik graag mijn kennis en ervaring delen met anderen. Door het ontwikkelen van recepten en verstrekken van informatie met betrekking tot het FODMAP dieet (PDS), een glutenvrij dieet en een lactosevrij dieet, hoop ik mijn doelgroep zo veel mogelijk te kunnen ondersteunen bij het volgen van hun dieet.

Meer informatie over deze diëten of over mij lees je hier:

Bereik

Mijn foodblog wordt maandelijks door gemiddeld 20.000 mensen (en 13.000 unieke bezoekers) bezocht die gezamenlijk 90.000 pagina’s bekijken. Naast mijn blog deel ik mijn recepten en berichten op Facebook (1.870 volgers), Instagram (1.100 volgers) en Pinterest (90 volgers). Op Facebook deel ik mijn recepten tevens op de volgende 5 besloten Facebook groepen: Fodmap-dieet Nederland, Fodmap recepten, Coeliakie/glutenvrij, Gluten en lactosevrij eten en Lactosevrij eten en drinken, met respectievelijk 10.338, 5.725, 21.044, 7.612 en 4.888 leden. Voor nog meer gedetailleerde informatie over de doelgroep en het bereik van mijn foodblog kun je contact opnemen via het hierboven genoemde e-mailadres.

(Peildatum: februari 2024)